3D visualisatie van hoek keuken naar ontwerp van het tekenburo voor project begeleiding. Buttonbar voor de diensten pagina van interieurbouw tekening nl.

b creative is het hands on interieurbouw tekenbureau van Stephan Bleeker. Het vormt de schakel tussen de creatief en de uitvoerende partij.

De architect of ontwerper levert een ontwerp en b creative maakt het presentabel en werkt het uit tot werktekening. 

Daarnaast kan b creative de volledige bouw- en productiebegeleiding voor u uithanden nemen. Hetgeen ook een uitkomst kan zijn voor een particulier die de implementatie van een project liever overlaat aan professionals.

b creative heeft meer dan 20 jaar ervaring in de meubel en interieurbouwbranche. het werkte met succes aan prestigieuze projecten en voor opdrachtgevers als: SOETERS VAN ELDONK / VMX / HEYLIGERS / PACTOR / I 29 / MAARTEN JAMIN / AMSTERDAMSE HOGESCHOOL VOOR DE KUSTEN / PHILIPS / DE LIBRIJE / SPACES / CANON / IERSE AMBASSADE / MONDIAL ASSISTANCE / HOUTWERK / VLEUGEL / ………

Het kan daardoor meedenken in slimme oplossingen, alternatieve productiemethoden en putten uit een groot netwerk van producenten zonder op de stoel van de ontwerper te gaan zitten.

b creative werkt met geavanceerde 3D pakketten en visualisatie-programma’s. Daarnaast is er veel kennis op het gebied van materialen en de nieuwste productiemethoden zoals bijvoorbeeld 3D printen.

Bel Stephan Bleeker 06 21225092 gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Bouwtekening voor de interieurbouwer met perspektief tekening van keuken.
Project begeleiding keuken met de ontwerper op voorgrond kijkend naar eigen ontwerp.
Bedrijfs logo b creative het tekenbureau voor al uw interieurbouw tekeningen en 3D visualisaties.
Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.Het tekenbureau voor uw interieurbouw tekenwerk en 3D visualisaties.